Laatstejaarsreis

India 2017-2018 [CANCELLED]

Niks te doen na de januari-examens? Eist het jaar na jaar skikotten zijn tol op je knieën (of je lever)? Speelt je innerlijke padvinder met het idee verdere oorden te gaan verkennen? Heb je de drang om de grenzen van Europa te doorbreken en eens écht ver van huis te zijn?

Geen nood, VTK organiseert dit jaar opnieuw een laatstejaarsreis! Tijdens deze reis zal je met je lotgenoten vertoeven in een prachtig land, terugblikkend op de voorbije 4,5 jaar om er, terwijl het einde naakt, oude vriendschapsbanden te versterken en nieuwe te smeden.

"Aap keval ek baar jeevit rahate hain", Hindi voor "Je leeft maar een keer". Hindi vraag je? Dat is juist, Hindi, de meest gesproken taal in India, want daar brengt onze laatstejaarsreis je dit academiejaar naartoe tijdens de lesvrije week! Meer bepaald naar Noord-India, Rajasthan en omgeving.

Op het programma staan de onovertroffen panoramische uitzichten boven de Ganges, de bruisende steden met hun verbluffend mooie, kolossale tempels en niet te vergeten, één der Zeven Wereldwonderen, de Taj-Mahal. Ook lokale markten met hun eindeloze spectrum aan aroma's, geuren en kleuren, charmante rickshaw-ritjes en delicieuze Indische gerechten staan op het menu (pun intended ;)). Verder mag ook avontuur en feest niet ontbreken in dit bijna-allesomvattende reispakket. We nemen jullie o.a. mee naar een van de mooiste vogelreservaten in India, het Bird Sanctuary dat behoort tot het Koeladeo National Park, waar we de vogels te slim af zullen zijn. Dit alles maar om een tipje van de sluier te lichten.

Het kostenplaatje wordt geraamd op een luttele €1500. Hoewel dit een aardige som lijkt, zal je een paar maand later de herinneringen daar gecreëerd voor altijd kunnen koesteren, terwijl je de poen binnenschept op je eerste job, dromend je terug in India te begeven met die laatstejaars waar je zoveel om geeft.

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes via het facebookevenement!

Infomoment laatstejaarsreis (Ma 20 nov 20u00: Aula van de Tweede Hoofdwet)

Op maandag 20 november zal het laatstejaarsreisteam voor jullie een infosessie geven over de laatstejaarsreis naar India tijdens (en na) de lesvrije week. Het evenement zal doorgaan in het Thermotechnisch instituut, aula van de Tweede Hoofdwet (TI 01.02), boven het Theokot en zal van start gaan om 20u.

Er zal eerst een presentatie gegeven worden over het concrete programma dat gekozen werd, waarna wij naar best vermogen jullie prangende vragen zullen beantwoorden.

De info van het infomoment is hier terug te vinden. Een visum is niet inbegrepen en kost via de officiële (website €50, maar we zullen ook navragen of dit via het reisbureau kan geregeld worden.

Inschrijving

Definitieve inschrijvingen kunnen gebeuren via deze form voor zondag 26/11!

Namasté, Team laatstejaarsreis