Vlaamse Technische Kring

Skireis 2020

De skireis van 2020 zal doorgaan van 01/02/2020 tot 09/02/2020. Ook dit jaar gaat VTK op nieuw in zee met HoogteStage voor een fantastische week vol pret. We trekken naar Thyon gelegen in het skigebied Les 4 Vallées in Zwitserland!

Indien je vragen hebt, mag je altijd mailen naar .

Inschrijvingen

Inschrijven gebeurt dit jaar weer volledig online! Geen ellelange aanschuifrijen meer in het Theokot (jippie!), maar rustig vanuit de zetel, keukentafel of andere cozy plek. Hoe gaat dit dan allemaal te werk?

De preregistratie link met alle info: on.vtk.be/ski Deze form opent op zondagavond 13 oktober om 20u00 en sluit een week later op zondag 20 oktober om 20u00! Op maandag 21 oktober sturen we instructies naar alle personen in de voorinschrijvingen.

Het Basispakket

De prijs van het basispakket bedraagt 410 euro, dit voor zowel leden als niet-leden.

Hierin zit:

Zorg dat je zeker een Hello Bank member bent (member worden is helemaal gratis), anders betaal je €50 extra.


Accomodatie

We logeren in een dorpje aan de voet van de pistes: Les Collons, wat ook de naam is van onze residentie. Je kan skiën tot aan de deur van het appartement. En in hetzelfde gebouw is natuurlijk ook de feestzaal om nog eens alles goed los te gooien na een lange dag op de piste. De appartementen komen in verschillende groottes. Er zijn kamers van 2, 3, 4, 5, 6 en 7 personen, maar het gros zijn kamers van 4, 5 of 6. Deze zijn allemaal voorzien van lakens, dekens, koffiezet, afwasmachine en dus ook een kleine keuken. ‘t Enige waar je zelf nog voor moet zorgen zijn kuisproducten, keukenkruiden en handdoeken, en misschien dat kleren natuurlijk ook nog wel handig zijn…


Skipas

Er is een skipas van 6 dagen inbegrepen in de reissom, deze is geldig van zondag tot vrijdag. Wil je de laatste zaterdag (de dag dat we vertrekken) ook gaan skiën, dan kan je een skipas van 7 dagen kiezen. De standaard skipas is geldig voor het gebied Printze (220 km pistes), deze is echter uit te breiden tot het volledige gebied van les 4 Vallées (412 km pistes).


Vervoer

De bus vertrekt zaterdag 01/02/2020 rond 7 uur 's ochtends en we vertrekken zaterdag 08/02/2020 terug 's avonds zodat we zondag in de voormiddag/middag terug in Leuven zijn. De kostprijs hiervoor is EUR 80. Er bestaat ook de mogelijkheid om voor je eigen vervoer (heen en terug) te zorgen. En dan betaal je uiteraard ook geen extra kosten via hoogtestage voor uw vervoer.


Ski- en Snowboardverhuur

Via Hoogtestage kun je op voorhand materiaal huren aan een voordelig tarief. Wij staan garant dat het materiaal in voldoende mate beschikbaar is. Wij raden je aan het huurmateriaal hierlangs te bestellen. Bij problemen kun je namelijk altijd ter plaatse het materiaal dat via Hoogtestage gehuurd is wisselen, herstellen,…


Lessen


Verzekering

Alle informatie omtrent verzekeringen vinden jullie op de site van Hoogtestage.