Revue

WAT IS REVUE?

Al meer dan 50 jaar organiseert een grote ploeg burgies en archies een totaalspektakel waarin eens goed gelachen wordt met onze proffen. We combineren hiervoor theater met dans en live muziek. De teksten worden zelf geschreven, het decor wordt ineen geknutseld, de kostuums worden bijeen gestikt, de dansjes worden verzonnen en zelfs de arrangementen voor de muziek werken we zelf uit.

Verschillende werkgroepen leveren gedurende het academiejaar hun bijdrage. Zo zijn alle talenten welkom bij de werkgroepen Acteurs, Muziek(+Zang) en Dans. Heb je te kampen met podiumangst dan kan je achter de schermen meedraaien in de werkgroepen Sgreivers, Decor, Textiel, Promo, Catering, Techniek of IT. Daarnaast kan je ook komen genieten van de interne activiteiten, zoals een kerstfeestje en een cantus, die revue elk jaar organiseert.

MEER INFO

Voor meer informatie over onze werkgroepen of om medewerker te worden, neem je ook zeker eens een kijkje op onze website of kan je ons .

Een jaar en drie maanden geleden at iemand ergens een vleermuis, hierdoor kan voor het tweede jaar op rij Revue niet op de traditionele manier doorgaan. Als alternatief plannen we Revue TV! Vanaf 19 April 2021 zal Revue TV 4 weken lang geregeld korte, Revue style sketches uitzenden. De programmering en overige info zal te vinden zijn op onze Facebookpagina en in het Bakske.